En ny sponsor

Inget glädjer mig mer än att få nya sponsorer, det visar att jag gör något som folk tror på. Både stora och små sponsorer gör stor skillnad för mig.

Den senaste sponsorns som anslutit sig är keno-reslutat.com och det är en relativt liten sponsor. Det är ingen stor produkt och dom säljer inget, det är bara en glad liten grupp människor som driver en guide för hur man spelar keno. De beskriver sig själva såhär:

Man skulle kunna säga att vi som ligger bakom den här webbplatsen är riktigt tokiga… i KENO! Det är höjdpunkten på vår vecka och flera av oss har till och med vunnit ganska stora pengar. Vi startade den här sidan för att vi tyckte att det saknades en riktigt bra sida för oss keno entusiaster som gärna vill ha koll keno resultat. Vi vill ändra på det och vi hoppas att du tycker att vi lyckats med det.

Jag är oerhört tacksam för att ni väljer att ge mig detta, jag tackar er av hela mitt hjärta och önskar er all lycka med det ni gör. Om världen var full av mer människor som er så vore det en trevligare plats.

Om någon annan är intresserad av att hjälpa mig så är det bara att ta kontakt med mig här.